Vanliga frågor

Vad krävs för att delta?

Du behöver fylla i alla uppgifter som efterfrågas och sedan är det bara att luta sig tillbaka och vänta tills ett riktigt bra erbjudande dyker upp. Enkelt va?

Vilka förhandlar ni med?

Vi förhandlar med alla banker-, försäkrings-, el- och telekommunikationsbolag i Sverige som vi anser aktuella och konkurrenskraftiga.

Vilka avgifter tar ni ut?

Vi tar ingen avgift. Det är helt gratis. Vi tar istället en avgift av samarbetspartnern ( Bank/Försäkrings/ El/Telekombolaget). Visst är det fantastiskt?

Hur blir man medlem?

Registrering sker via startsidan genom att klicka på ”Bli Medlem”.

Hur kan ni ge bättre rabatter än alla andra?

Vi samlar privatpersoner för en större gemensam förhandlingskraft. Som ensam är det svårt att få bättre priser och villkor. Vi tillsammans räknas som en stor kund vars totala omsättning ger bättre rabatter och erbjudanden. Ju fler vi blir desto bättre förmåner får vi.

När börjar tjänsten kosta pengar?

Aldrig. Vi tar betalt av företagen.  Bra va!

Vad skiljer er från övriga i branschen?

De flesta av våra konkurrenter gör endast prisjämförelser. Vi är en större grupp som tillsammans kan agera som kravställare vilket ger oss ett bättre förhandlingsläge.

Jag har accepterat ett erbjudande, vad händer nu?

När du accepterat ett erbjudande på din Medlemssida eller via ett e-postmeddelande vi skickat, kommer vi att vidarebefordra dina kontaktuppgifter till företaget som givit erbjudandet. Du kan nu invänta att dem kontaktar dig för att genomföra affären. Du kommer även få mer info om vad sker i nästa steg.

Jag behöver ytterligare hjälp och info?

Du är välkommen att maila oss på info@collectivio.com.

Varför behöver ni all info som efterfrågas på sidan om mig?

För att företagen skall kunna ge oss så bra erbjudanden som möjligt behöver dem veta lite information om oss som grupp. Vi behöver lite grundläggande grejer om dig och din ekonomi för att presentera detta för dem.

Tar ni en kreditupplysning?

Nej, vi tar inga kreditupplysningar. Det gör företaget som du accepterar ett erbjudande av då det är dem som slutför avtalet.